kezdőlap
2P Stúdió
építészeti tervezés. látványtervezés. design.
Perneczky Iván okl. építészmérnök. tel.: +36 (20) 4 555 056
     
céginfó  
Cégünk 1999-ben alakult, fő tevékenységünk az építészeti tervezés és az ehhez kapcsolódó belsőépítészeti, arculattervezési és látványtervezési munkák. Jellemző feladataink közé tartoznak a családi házak, társasházak, ipari, és közösségi épületek tervezési munkái. Irodánk a beruházás minden szakaszában részt tud vállalni az építési projektekben, a stratégiai döntéseket előkészítő koncepciótervektől az engedélyezési terveken át a tendertervekig, kiviteli tervekig.
Munkánkat szakági tervezők (statikus, épületgépész, épületvillamossági tervező, tűzvédelmi konzulens, akusztikus) bevonásával végezzük, így biztosítani tudjuk mind a zökkenőmentes engedélyeztetést, mind a gördülékeny kivitelezési munkálatokat.
Terveinket komoly felkészültséggel, nagy teljesítményű, korszerű számítógépeken, célszoftverek alkalmazásával készítjük, amely záloga a gyors, pontos munkavégzésnek. A szigorú műszaki rajzok mellé igény esetén színes magyarázóábrákat, fotórealisztikus (a helyszínen készített digitális fényképbe illesztett) látványterveket, vagy akár videóanimációt is készítünk. A magyar mellett angol, német, francia és olasz nyelveken is állunk megbízóink rendelkezésére.
Magántervezői praxisom mellett egy nagyobb építészirodában is dolgozom, így releváns tapasztalatra tettem szert autószalonok és szervizek, tetőtérbeépítések és oktatási épületek tervezési munkáiban.

Üdvözlettel,
Perneczky Iván okl. építészmérnök, cégvezető

cégadatok   önéletrajz
   
  munkáink
   
  elérhetőség